Over ons

Het internet is niet meer weg te denken uit ons leven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de toekomst van organisaties grotendeels afhangt van hoe en op welke wijze zij op het internet aanwezig zijn en de aansluiting met de doelgroep weten te vinden.

Waar, wanneer en met welke middelen organisaties online aanwezig zijn is wordt bepaald aan de hand van hoe de doelgroep zich online beweegt, waar zij zich bevinden en wat hen motiveert. Wie de klant wil bewegen dient dan ook op het juiste moment met een relevante uiting aanwezig te zijn.

Een totaalaanpak voor de digitale omgeving is essentieel voor iedereen die succesvol wil zijn op het internet. Voor ambitieuze organisaties staat Upventure klaar met de kennis en de vaardigheden die nodig zijn voor een effectieve en resultaatgerichte online aanwezigheid met toekomstbestendige, op groei gerichte oplossingen.

Contact

Meer weten over onze diensten? Benieuwd naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij horen graag van u.

E-mail: 

info@upventure.nl

Telefoon:

010-261 31 31

 

KVK: 

58543198 

BTW-nummer: 

8530.82.807

Rekeningnummer: 

NL03 TRIO 0197 7070 33 Triodos

Copyright Upventure 2020. All rights reserved.