Webontwikkeling

Wat is het doel van een website? Soms is een website niet meer als een online visitekaartje terwijl het in andere gevallen gaat om een volwaardig verdienmodel. Kiest u voor een website die bedoeld is om bij te dragen aan de groei en het resultaat van uw organisatie? Met de juiste aanpak kunt u waardevolle bezoekers aantrekken, overtuigen én bewegen.

Vanuit een goed onderbouwde strategie is het mogelijk om een website te realiseren die dienst doet als webshop, prospects genereert of fungeert als verkoopkanaal; een website die bezoekers aanzet tot het nemen van de gewenste actie en zo bijdraagt aan de groei en de bottom line. De websites van vandaag de dag kunnen worden ingericht om leads mee te genereren of ingezet worden als eindpunt van een of meerdere zorgvuldig ingerichte verkoopkanalen.

De steeds complexer wordende omgeving vraagt om een zorgvuldige benadering waarin rekening wordt gehouden met de voorkeuren van de doelgroep en de technische eisen die gesteld worden door zoekmachines, online verkoopkanalen, feeds en (re)marketing tools. Om dit te bereiken is het van belang dat zowel de website als de bredere online omgeving vanuit een onderliggende strategie ontwikkeld worden.

Of het nu gaat om het realiseren van een corporate website, een webshop of een blog; Upventure ontwikkelt en realiseert unieke, technisch hoogwaardige en resultaatgedreven websites die gericht zijn op het behalen van ambitieuze online groeidoelstellingen door nieuwe en bestaande klanten te overtuigen, en te bewegen, voor datgene wat u de wereld te bieden heeft. 

Contact

Meer weten over onze diensten? Benieuwd naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij horen graag van u.

E-mail: 

info@upventure.nl

Telefoon:

010-261 31 31

 

KVK: 

58543198 

BTW-nummer: 

8530.82.807

Rekeningnummer: 

NL03 TRIO 0197 7070 33 Triodos

Copyright Upventure 2020. All rights reserved.